Waarom Hoeksche Waard Exclusief?

Over ons

Over ons

Interessante redactie en betaalbare advertentieruimte

 

 

(Klik op de foto voor een vergroting)

 

 

 
Cees van der Giesen en Henriëtte Werndlij: 2 enthousiaste collega's, die na jarenlange ervaring bij grote uitgeverijen een eigen reclamebureau hebben opgezet met de wens om ook een eigen krant uit te gaan uitgeven. Een krant die meer bij ons én bij de klant past. Er zijn inmiddels meer dan 100 uitgaven van Hoeksche Waard Exclusief verschenen. We zijn er trots op!
 
Hoeksche Waard Exclusief verschijnt 13x per jaar, wordt huis aan huis bezorgd in een oplage van ca. 41.000 exemplaren in de gehele Hoeksche Waard en Willemstad (incl. Helwijk) en biedt u de mogelijkheid om tegen zeer betaalbare tarieven te adverteren! Bovendien vanaf 2015 gedrukt op het onderscheidende 'Berliner' formaat (ca. 10 procent groter dan 'Tabloid'). Hierdoor zijn ook de advertentieformaten nu 10% groter dan bij andere kranten en dat voor dezelfde scherpe tarieven die u van Hoeksche Waard Exclusief al gewend was!
Adverteren in deze tijd, waarin we trachten de crisis achter ons te laten, is juist van groot belang en dat weten wij als uitgever en ondernemer als geen ander. Daarom is er lang nagedacht over de tarieven, is er een goede inkoop gedaan en kunt u als ondernemer daarvan profiteren. “Toch uw advertentie iedere maand in de brievenbus bij alle inwoners van de Hoeksche Waard en dan ook nog eens op een ‘Exclusieve Wijze’, tegen zeer betaalbare tarieven en bovendien gratis redactie voor uw bedrijf.
© 2019 Hoekschewaard Exclusief Website: Telstar Webprojecten & Advies